x

 20e DRUK | 55.000 boeken verkocht | Bestseller

Baby in een droomritme

Hazenslaapjes? Onvoorspelbare dagen? Gebroken nachten?

 

Slaapt je baby hazenslaapjes? Wil hij maar niet doorslapen of is hij een vroege vogel? Is je baby onrustig? Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. Het gaat uit van baby’s natuurlijke ritmes en leeftijd, zodat je op het juiste moment en op een manier die past bij jullie aan het slapen kunt werken. Het Droomplan is inmiddels een decennium oud en gestoeld op zowel theorie als praktijk, waardoor veel zorgverleners én ouders deze aanpak en dit boek aanbevelen. In dit boek ook uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke stoorzender kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

  • Slaap en hoe je hier meer van krijgt;
  • Het krijgen van een ritme, passende bij je baby’s leeftijd;
  • Waarom baby’s huilen (en wanneer dit niet normaal is);
  • Met handige schema’s en uniek Droomplan.

Deze editie (20e druk) is geheel vernieuwd in 2022 en uitgevoerd als luxe hardcover. Mét gratis e-course! 

KOOP BABY IN EEN DROOMRITME (Gratis verzending)


 

Maak je eigen droomritme

(zoals slaapcoaches dat ook doen)

  • Aanbevolen door consultatiebureaus, verloskundigen, opvoedkundigen, babyconsulenten, kinder- en huisartsen en andere babyzorgverleners én vooral ook door ouders, die ook hebben meegewerkt aan dit boek.
  • Liefdevolle aanpak, een persoonlijk ritme op maat.
  • Geschreven door de EERSTE Babyslaap- en onrustdeskundige en -coach van Nederland (sds 2007) én moeder van 4 (waarvan 3 onrustig), auteur van 11 boeken, founder van Stichting Onrustige Baby & grondlegster van de Droomritme Methode met bijbehorende Opleiding DroomritmeCoach. (Pak de expertise & ervaring kortom!).
  • Unieke combinatie van een stevig kennisfundament met een praktische insteek.
  • Lees en leer de Droomritme Methode die de slaapcoaches van Nederland zélf gebruiken: word je eigen coach.
  • Meer dan 55.000 verkochte boeken en blije ouders!


"We zijn nu twee weken bezig met het Droomplan en weten niet wat we meemaken! Wat een verschil. Echt onze redding, want ik zag het echt even niet meer zitten. Dankjewel! "


"Ik heb veel gehad aan al je boeken, ik heb ze allemaal. Ik ben zelf huisarts en tja, huisartsen, het zijn net mensen hè 😉 Wat me aanspreekt aan de boeken en werkwijze is de ‘fundering’, alles is gebaseerd op een boel onderzoek en dat lees je goed terug."


"Je boek zou verplichte literatuur moeten zijn voor iedereen die met baby’s te maken heeft. En voor alle toekomstige ouders! Dank voor het delen van je ervaringen en wijsheid, ik zou je bijna opgeven voor de Nobelprijs 😉 "


"Hemels vind ik dit boek. Geen stomme adviezen zoals op het CB met ‘laat maar tien minuten huilen etcetera.’ Nee, je leert je kindje super goed kennen omdat je bijvoorbeeld weet waarom hij hazenslaapjes doet. Ik vind dat dit boek standaard in het kraampakket moet (samen met een sixpack redbull 😉"


"Wat een feest van herkenning! Ik kreeg gewoon tranen in m’n ogen en ben nog niet eens bij pagina 10. Ik ga je boek doorspitten en het Droomplan volgen want het klinkt echt als een droom, toch een oplossing, maar niet het alles overtreffende ‘gewoon laten huilen-verhaal’! Eindelijk iemand die niet de ‘fout’ legt bij de ouders of je je doet voelen alsof je een enorme overdrijvende aansteller bent."


"Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen en het is voor mij een echt godsgeschenk geweest! We hebben nu een heel andere baby! Van bijna huilbaby naar bijna altijd blije baby! De structuur brengt voormijn dochtertje en ik echt rust en plezier terug in huis! Topboek! Heel makkelijk uit te voeren zonder of bijna geen tranen! Superbedankt!!!"


"Dit boek is mijn redder geweest bij mijn oudste en nu heb ik het alweer van voor naar achteren gelezen om ook onze jongste in een ritme te krijgen. Hoewel ze heel anders is dan haar grote broer lukt het me nu weer op een andere manier, ik ben zo blij dat dit boek er is. Raad het aan aan iedereen die het wil horen, lees dit boek en je weet gewoon wat je kunt doen. Ik heb overigens ook het andere boek gekocht deze keer en vind deze ook een fijne aanvulling hierop. Hét boek wat mij betreft, vergeet de rest maar ;-)"Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.